Yhdyskuntasuunnittelun asiantuntija

Olemme monenkirjava porukka, jota yhdistää kiinnostus luovaan työhön yhdyskuntasuunnittelun parissa. Joukostamme löytyy insinöörejä, miljöösuunnittelijoita, diplomi-insinöörejä, kartoittajia, piirtäjiä ja teknikkoja.

Finnmap Infran kokoisessa yrityksessä kaikki tuntevat toisensa ja yhteistyö osastojen välillä toimii. Jokaisella on mahdollisuus esittää ideoita käytännön suunnittelutyön ja vapaa-ajantoiminnan kehittämiseksi.

Muutaman kerran vuodessa vietämme porukalla aikaa liikunnan ja virkistyksen parissa. Lisäksi osastoilla on omat ekskursionsa ja virkistystapahtumansa. Työkaverien kanssa käydään myös kiipeilemässä, pelaamassa sählyä ja golfia ja silloin tällöin istumassa iltaa.

Töissä Finnmap Infrassa

 

Hanna Melkko

Hanna haastaa omat rajansa paitsi vapaa-ajalla maastopyöräilyn parissa, myös työelämässä. Teknillisessä korkeakoulussa vesitaloutta opiskellut Hanna kiinnostui geotekniikasta ja Finnmap Infra tarjosi hänelle mahdollisuuden kouluttautua työn ohessa pohjarakennesuunnittelijaksi professional development -ohjelmassa. Koulutuksen myötä myös suunnittelijapätevyyden hankkiminen mahdollistui.

Tulevaisuudessa Hanna haluaa kehittyä ammatillisesti sekä osallistua entistä haastavampien pohjarakennuskohteiden suunnitteluun.

Hanna kehuu Finnmap Infran yhteisiä vapaa-ajantapahtumia. Hänen suosikkinsa on jokavuotinen kunnonhuoltopäivä Vierumäellä.

Laura Oittinen

Laura aloitti työt Finnmap Infrassa valmistuttuaan miljöösuunnittelijaksi vuonna 2012. Katusuunnitteluosaston hän löysi yliopettajansa vinkistä; Finnmap Infrasta oli lähetetty Lahden ammattikorkeakouluun tieto avoimesta työpaikasta.

Työkokemusta Lauralle on kertynyt useissa erilaisissa hankkeissa. Mielenkiintoisena suunnittelukohteena hän mainitsee Espoon Vaahteratien katu- ja rakentamissuunnittelun, joka tehtiin tuotemallipohjaisesti. Mallipohjainen suunnittelu kiinnostaa Lauraa – jatkossa mallintamisosaamista pääsee hyödyntämään yhä useammissa kohteissa.

Laura on erittäin tyytyväinen työpaikkansa sijaintiin aseman läheisyydessä Pasilassa, jonne on helppo tulla junalla kauempaakin.

Meille töihin

Katso tarkemmat tiedot meidän ja muiden Solwers-yritysten avoinna olevista tehtävistä osoitteessa www.solwers.fi ja jätä hakemuksesi!

Etsimme nyt vahvistukseksi kasvavaan joukkoomme:

Siltasuunnittelijaa/TS-mallintajaa silta- ja taitorakennesuunnitteluun

Lisätiedot: Mikko Hilli p. 040 0621 916, etunimi.sukunimi@finnmap-infra.fi

Projektipäälliköä/pääsuunnittelijaa/kokenutta (yli 5 v kokemus) suunnittelijaa rataosastolle

Lisätiedot: Petri Niemi p. 046 8565 814, etunimi.sukunimi@finnmap-infra.fi

Projektipäälliköä/pääsuunnittelijaa/kokenutta (yli 5 v kokemus) suunnittelijaa tieosastolle

Lisätiedot: Teemu Tuhkanen p. 044 573 9066, etunimi.sukunimi@finnmap-infra.fi

Vesihuoltosuunnittelun projektipäällikköä sekä katusuunnittelijaa (kokemus vähintään 3 vuotta)

Lisätiedot: Marko Ranta p. 050 567 8097, etunimi.sukunimi@finnmap-infra.fi

Infrarakennushankkeiden valvojaa/ infrarakennuttamisen projektipäällikköä

Lisätiedot: Teemu Tuhkanen p. 044 573 9066 ja Timo Salmensaari p. 09 8565 3866, etunimi.sukunimi@finnmap-infra.fi

Johdon assistenttia

Lisätiedot: Esko Lahtinen p. 046 8565 818, etunimi.sukunimi@finnmap-infra.fi

Tarkemmat tiedot tehtävistä osoitteessa www.solwers.fi