Lisää tekijöitä suunnitteluun ja mallinnukseen

Meillä on ollut jälleen ilo saada uusia osaajia mukavaan tiimiimme: Toni Honganmäki rataosastolle, Erno Pakkala tieosastolle ja Karoliina Palkio katuosastolle.

Toni Honganmäki

Toni Honganmäki on valmistunut Mikkelin ammattikorkeakoulusta 2008 maanmittaustekniikan insinööriksi. Nyt hän syventää vielä opiskeluitaan ja opiskelee työn ohessa liikennealan insinööriksi.

Toni aloitti meillä Finnmap Infrassa tietomallikoordinaattorina. Työtehtäviin kuuluvat tietomallikoordinointi sekä rata-ja tiesuunnittelu. Hänen tavoitteenaan on tehostaa suunnitteluohjelmien käyttöä.

Toni on työskennellyt mm. Exactilla usean vuoden ajan rakennus- ja inframallinnusten parissa. Lisäksi hänellä on kokemusta jätevesisuunnitelmista, laserkeilauksesta maakeilaimilla, sekä laiva- ja off-shore- tekniikan mittauksesta ja laadunvalvonnasta.

Hänen vapaa-ajan harrastuksiinsa kuuluvat pyöräily sekä frisbeegolf silloin, kun aika antaa myöten.

Karoliina Palkio

Karoliina Palkio on opiskellut Lahden ammattikorkeakoulussa ympäristöteknologian insinööriksi ja on valmistunut sieltä 2013. Tällä hetkellä hän opiskelee töiden ohella ylempää ammattikorkeakoulututkintoa Urban Sustainability / Kestävä kaupunkiympäristö.

Hän on toiminut Keravan kaupungilla kuntatekniikan suunnittelijana ja projektipäällikkönä. Mieleenpainuvimpia hankkeita ovat olleet isot vesihuollon aluesaneeraukset sekä uudet kaava-alueet, joissa Karoliina on toiminut projektipäällikkönä kunnallisteknisessä suunnittelussa.

Karoliina aloitti meillä Finnmap Infrassa katuosastolla. Hän tekee katujen ja vesihuollon suunnittelua ja myöhemmin projektipäällikön hommia.

Vapaa-ajallaan hän tykkää liikkua monipuolisesti. Lenkkeily, sali ja jooga ovat lähellä hänen sydäntään.

Erno Pakkala

Erno Pakkala on valmistunut Mikkelin ammattikorkeakoulusta maanmittausinsinööriksi vuonna 2005.

Hänellä on monen vuoden kokemus erilaisista suunnitteluprojekteista, mutta viime vuodet hän on pääasiassa työskennellyt tiehankkeiden parissa, mm. E18 Hamina-Vaalimaa, E18 Haminan ohikulkutie ja viimeisimpänä Vt12 Lahden eteläinen kehätie. Näistä mieleenpainuvimpana hän mainitsee E18-Vaalimaa hankkeen, jossa hän vastasi mm. massojen laskennasta, suunnitelmien tarkastuksesta, koneohjausmallinnuksesta ja mittaustöiden organisoimisesta.

Hän tuli meille Finnmap Infraan tieosastolle tietomallikoordinaattorin ja suunnittelijan tehtävään.

Vapaa-ajalla hän harrastaa paljon liikuntaa mm. hiihtoa, suunnistusta ja pyöräilyä. Lisäksi hän seuraa urheilua kuin urheilua telkkarista, mutta pääasiassa Englannin valioliigaa.

 

Karoliina_Erno_Toni_yhteiskuva_mediakuva

Mt132 Klaukkalan uusi ohikulkutie

Klaukkalan ohikulkutien rakentamisen aloitusta eli tuttavallisemmin alkupaukkua juhlittiin ilotulitusten kera torstaina 7.3. 2019.
Puhujina toimivat Väyläviraston pääjohtaja Kari Wihlman, Nurmijärven kunnanjohtaja Outi Mäkelä ja Kreaten toimitusjohtaja Timo Vikström. He myös laukaisivat projektin alkuun.

Kuvassa:

Klaukkalan alkupaukku

Kaikki ovat innoissaan hankkeesta, joka parantaa Klaukkalan liikenneolosuhteita ja mahdollistaa lähialueiden maankäytön kehittymisen sekä on turvallinen ja sujuva maantie – myös ympäristölle.

Finnmap Infra on laatinut kohteen tiesuunnitelman sekä STk-vaiheen rakennussuunnitelman.

Teemu Tuhkanen Finnmap Infran toimitusjohtajan varamieheksi

Stefan Nyströmin siirtyessä Solwers Oyj:n konsernijohtajaksi Finnmap Infran nykyinen tieosaston osastopäällikkö    Teemu Tuhkanen on nimitetty Finnmap Infran toimitusjohtajan varamieheksi. Samalla Teemu Tuhkanen ottaa vastuulleen muut asiantuntijapalvelut -osaston osastopäällikön tehtävät.

Vuodesta 2002 alkaen Finnmap Infrassa työskennellyt Teemu Tuhkanen on toiminut tieosaston osastopäällikkönä vuosina 2011–2018. Hän on ollut myös kehittämässä Finnmap Infraan uusia suunnitteluosa-alueita ja palveluja. Tätä työtä hän jatkaa muut asiantuntijapalvelut -osaston päällikkönä. Toimitusjohtajan varamiehenä Teemu          vastaa laajemmin koko Finnmap Infran myynnistä                    ja markkinoinnista.

– Aloittaessani osastopäällikkönä tieosaston koko oli noin yhdeksän henkilöä. Viime vuoden lopussa lähentelimme jo 25 työntekijän osastoa. Esimiestehtäviltä ei enää riittänyt tarpeeksi aikaa palveluiden kehittämiseen ja projektien vetämiseen, joita haluan edelleen jatkaa. Halusin myös antaa vastuuta nuoremmille osaajille, Teemu kertoo.

Teemulla on kunnianhimoisia suunnitelmia tulevaisuuden suhteen. Hänen tavoitteenaan on tarjota asiakkaille entistä kokonaisvaltaisempaa infrapalvelua, jossa suunnitteluosa-alueet löytyvät saman katon alta.

– Meillä on Solwers -konsernissa paljon erikoisosaamista ja volyymietua, mutta asiakkaan parhaaksi tavoitteeni on kehittää joustavia ja ketteriä suunnittelutiimejä, jotka pystyvät paremmin vastaamaan asiakkaiden                  muuttuviin tarpeisiin.

 

TEEMUNKUVA 8.2.19 4

Lisää tekijöitä suunnitteluun, mallinnukseen ja hallintoon

Meillä on ollut jälleen ilo saada uusia osaajia mukavaan tiimiimme: Jan-Erik Berg ja Nuutti Kauppinen tieosastolle,
Maarit Haverinen rataosastolle, Marjo Jaffe-Pelkonen ja Niko Sauna-aho siltaosastolle sekä Pia Onnela hallintoon.

Jan-Erik Berg

Helsingin ammattikorkeakoulusta Stadiasta valmistunut ja siellä infrarakentamista opiskellut Jan-Erik on tehnyt mittavan uran Sitowisessa. Hän on työskennellyt siellä 18 vuoden ajan useissa eri tie- ja katusuunnitteluprojekteissa, joista mieleenpainuvimpina hän mainitsee Raidejokerin katusuunnittelun ja Helsinki-Vantaa lentokentän Länsilaajennuksen infrahankkeen.

Jan-Erik aloitti meillä tieosaston projektipäällikkönä ja pääsuunnittelijana. Työpaikkaa hän vaihtoi siksi, että halusi uusia haasteita ja vaihtelua siirtyessään isosta organisaatiosta pienempään.

Jan-Erikin lempiharrastuksiin kuuluvat valokuvaus sekä viinien sokkomaistelu

Nuutti Kauppinen

Leppävaaran Omniasta kesäkuussa valmistuva ja             siellä 3D-mallinnusohjelmistoja sekä teknistä suunnittelua opiskeleva Nuutti Kauppinen on työskennellyt mm. asiakaspalvelijana Virtuaalipuistossa n. puolitoista vuotta.

Meillä Nuutti aloitti suunnitteluassistenttina tieosastolla, jossa hänellä on myös ollut mahdollista syventää tietämystään ihan käytännössäkin yhdessä kokeneempien kollegoiden avustuksella.

Hän harrastaa videopelaamista ihan ammattitasolla ja tykittää tosissaan peliä nimeltä Overwatch yhdessä tiiminsä
Tikka eSportsin kanssa.

Maarit Haverinen

Rataosastolla aloittanut liikennesuunnittelija Maarit Haverisella on kokemusta rata- ja liikennesuunnittelusta mm. Pöyryllä sekä Vantaan ja Hämeenlinnan kaupungilla.

Maarit tekee meillä Finnmap Infrassa pääasiassa ratasuunnittelua, mutta myös liikennesuunnittelu on lähellä hänen sydäntään.

Vapaa-aikana Maarit tykkää lukea, tehdä käsitöitä sekä ulkoilla paljon.

Marjo Jaffe-Pelkonen

Rakennuspiirtäjäksi  Rakennustekniikan opistosta valmistunut Marjo Jaffe-Pelkonen on työskennellyt erilaisissa hankkeissa. Silta-, kallio- ja talonrakennusprojektit ovat osittain tehty mallintamalla. Hänellä on kokemusta myös yrittäjänä toimimisesta.

Marjo työskentelee meillä nyt suunnitteluassistenttina ja mallintajana siltaosastolla. Luonteeltaan Marjo on rohkea ja ennakkoluuloton sekä hyvä organisoija, joita ominaisuuksia hän myös työssään tehokkaasti hyödyntää.

Harrastuksistaan mieleisimmiksi hän mainitsee kangaspuilla kutomisen, moottoripyöräilyn, puutarhatyöt sekä liikkumisen monissa muodoissa.

Niko Sauna-aho

Niko Sauna-aho on aloittanut Finnmap Infrassa siltasuunnittelun projektipäällikkönä. Hän on työskennellyt siltasuunnittelun parissa Rambolilla sekä Swecolla yhteensä noin yhdeksän vuotta, joten vankkaa kokemusta löytyy.

Niko on omien sanojensa mukaan päättänyt tehdä yhdessä oman porukan kanssa Finnmap Infran siltasuunnitteluosastosta Suomen parhaimman. Jäämme odottamaan mitä kaikkea päivitetty siltayksikkö vielä saakaan meillä aikaan.

Vapaa-aika pyörii tällä hetkellä aika paljon pienen tyttövauvan ehdoilla, mutta silloin kun jää ylimääräistä aikaa niin mieliharrastuksiin valikoituvat käsityöoluet, sähly, lenkkeily sekä vaeltaminen.

Pia Onnela

Pia Onnela on aloittanut meillä toimistosihteerinä. Hän toimii sekä johdon että henkilökunnan assistenttina, hoitaa tarjoustoimintaa ja huolehtii yleisesti toimistostamme.

Pialla on yhteensä 15 vuoden työkokemus Pöyryltä, jolloin hän työskenteli mm. voimalaitososaston sihteerinä. Viimeiset kahdeksan vuotta hän on ollut Hedengrenin palveluksessa tehden koordinaattorin sekä toimistoassistentin töitä. Lisäksi hän on toiminut myös asiakaspäällikkönä ja hänellä on muutenkin rautaisa kokemus myynnistä.

Luonteeltaan Pia on iloinen, ulospäinsuuntautunut ja sellainen ”emo”, jolle on luontaista muista huolehtiminen. Omien sanojensa mukaan hän on pirteä tehopakkaus ja hyvä organisoija, joka ei työtä pelkää.

Liikunnalliset harrastukset ovat Pian sydäntä lähellä, joista tärkeimpinä hän mainitsee ulkoilun pyöräilyn sekä lenkkeilyn parissa.

 

RYHMÄKUVA 31.1.19 9

 

1 2 3 21