Kaupunkimallintaminen

Kaupunkimallintaminen – Kaupunkimalli nykyhetkestä, suunnitelma huomisesta, päätös tulevaisuudesta

Kaupunkimalli helpottaa päätöksentekoa, kun hanke esitellään todellisessa ympäristössä.

Kaupunkimallia voidaan soveltaa myös elinkeinoelämän, matkailun, pelastustoimen, televerkkojen rakentamisen sekä kiinteistönhallinnan ja aluesuunnittelun tarpeisiin.

Katso videomme täältä.

Haemme siltasuunnittelijaa

Tiimi, jota olet etsinyt hakee joukkoonsa siltasuunnittelijaa.

Siltasuunnittelijan tehtävä sisältää siltasuunnittelua siltojen yleissuunnittelusta rakennussuunnitteluun. Lisäksi tehtävään kuuluu myös muiden taitorakenteiden suunnittelua.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta (ins. AMK tai DI) ja kokemusta rakenteiden suunnittelun alalta. Eduksi katsotaan FISE:n myöntämät suunnittelijapätevyydet ja tietomallinnusosaaminen.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä: Teemu Tuhkanen, p. 044 573 9066 tai Mikko Hilli p. 09 8565 38 79

Positiivista palautetta tieprojektin hanketyöryhmän välisestä yhteistyöstä

Finnmap Infra on mukana Mt3864 Sipari – Pulsa maantien parannusprojektissa. Hanke on tiesuunnitteluvaiheessa, jossa on kuultu myös tienkäyttäjiä ja maanomistajia järjestämällä yleisötilaisuus ja maastokävely.

Saimme hyvää palautetta hanketyöryhmän välisestä yhteistyöstä projektin aikana paikallisilta kyläyhdistyksiltä.   Havainnekuvissa on yhdistetty suunnitelma- ja todellisuusmalli.  Alla on myös linkki lehtileikkeen palautteeseen.1_008
1_007

 

FMI:n paluumuuttaja

Valaistussuunnittelija Jussi Vikström palasi takaisin puolen vuoden Rambollilla vietetyn jakson jälkeen.  Hän avasi aamulla toimiston oven hyvillä mielin, sillä ystävien joukkoon oli mukava palata. Toimistolla odottikin useampi pellillinen uunituoretta tervetuliaispullaa sekä työtovereiden askartelema hieno tervetulotoivotus.

Oman ammattitaidon laajentaminen ja työskentely isommassa firmassa olivat syitä Jussin taannoiselle lähdölle. Rambollilta löytyikin isompi valaistussuunnittelutiimi sekä mielenkiintoisia projekteja mm. Raide-Jokeri. Finnmap Infra veti kuitenkin puoleensa.  Paluupäätökseen vaikuttivat ennen kaikkea yhteisöllisyys sekä parempi mahdollisuus vaikuttaa yrityksen asioihin.  Tulevaisuudelta Jussi odottaa tekemisen meinikiä ja häntä kiinnostaa mahdollinen yhteistyö muiden Solwers-yritysten kanssa.

 

Tervetuloa takaisin!

1 2 3 19